Vés al contingut

Notícies

Imagen

Antoni Llobet i Sebastià Catllà després de la signatura del conveni

UManresa i l’empresa Prèmium Oliva Torras amplien els àmbits de col·laboració amb un conveni

El conseller delegat d’Oliva Torras, Sebastià Catllà, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Antoni Llobet, han signat un conveni que amplia els àmbits de col·laboració entre la Universitat i l’empresa bagenca. Oliva Torras i UManresa ja fa anys que tenen relació en l’àmbit dels estudis d’empresa, ja que és una de les empreses del territori adherides al programa Prèmium vinculat als estudis d’Administració i Direcció d’Empreses i, des d’aquest curs, al nou Grau en Gestió de la Societat Digital. 

L’acord s’emmarca en la voluntat de la Universitat i d’Oliva Torras d’intercanviar experiències orientades al desenvolupament dels professionals i a la millora de la competitivitat de les organitzacions en el marc de la societat del coneixement. 
El conveni, que amplia l’acord prèviament establert com a empresa Prèmium, contempla descomptes a la Clínica Universitària (CU+) per a les persones que treballen a Oliva Torras, així com l’organització, per part de professionals de la CU+ de tallers de prevenció i salut. També contempla que es puguin concretar altres vies de col·laboració conjuntes i que siguin d’interès mutu per impulsar línies de formació tant a nivell local, com estatal o internacional.  
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte