Vés al contingut

Notícies

Imagen

Xerrada del Servei de Carreres Professionals d'UManresa a estudiants d'Educació Infantil

UManresa i ProManresa ofereixen formació a alumnat i exalumnat per millorar la inserció laboral i el desenvolupament professional

El Servei de Carreres Professionals d’UManresa, en col·laboració amb ProTreball de l’Ajuntament de Manresa, posen en marxa, un any més, un programa de sessions formatives amb l’objectiu de contribuir a la inserció laboral i de millorar la situació professional de les persones que estudien o han estudiat a UManresa. La formació comença el proper 12 de març, amb la sessió “AraFeina!: Curs de tècniques de recerca de feina”. La formació s’impartirà en format semipresencial i inclourà una sessió presencial grupal, sessions síncrones online, activitats formatives online i entrevistes individualitzades amb cada persona. 

Aquesta serà la primera de les activitats formatives. Per al mes d’octubre, concretament per al dia 14, s’ha organitzat un nou taller de màrqueting personal. En ambdós casos, la formació està oberta a alumnat i exalumnat tant de Grau, com de CFGS. La inscripció per a la primera de les formacions es pot fer fins a l’1 de març. 

Totes dues formacions formen part de les accions que impulsa el Servei de Carreres Professionals d’UManresa, que desenvolupa accions d’orientació professional, ofereix suport a persones emprenedores i gestiona les pràctiques externes de l’alumnat, la borsa de treball i el programa Alumni. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte