Vés al contingut

Notícies

Imagen

Classe de l'Escola d'Idiomes d'UManresa

UManresa programa una nova edició dels cursos intensius d’anglès en format immersiu

L’Escola d’Idiomes d’UManresa ofereix per al proper mes de juliol una nova edició dels cursos d’estiu intensius d’anglès, uns cursos de 90 hores de durada, adreçats a persones que vulguin obtenir el nivell B1, B2 o C1 de l’idioma i que es caracteritzen per una metodologia immersiva durant les tres setmanes de formació. Segons la responsable de l’Escola d’Idiomes, Coco Vilaseca-Whitehead, és un tipus de formació que, per les seves característiques, permet “fer un salt endavant important en el domini de la llengua anglesa”. Un dels avantatges de l’oferta és  que tots els cursos inclouen l’examen oficial Oxford Test of English que permet acreditar el nivell oficialment amb un títol reconegut a nivell internacional. 

Els cursos s’adrecen a persones que necessitin fer aquest salt qualitatiu en el coneixement de l’anglès en un període breu de temps. Dos dels públics habituals d’aquest format intensiu són els docents que ja han acabat el curs i estudiants que volen millorar el nivell d’idiomes, especialment en el cas d’aquells que volen participar en intercanvis internacionals o que saben que el domini de l’anglès serà important en el seu desenvolupament professional quan finalitzin els estudis. Els cursos atrauen també persones que busquen feina i que volen millorar el seu currículum aportant-hi un bon nivell d’anglès. Tot plegat fa que les classes estiguin formades per persones de diferents perfils que comparteixen un mateix objectiu d’aprenentatge.

Una de les característiques de l’oferta de cursos és que en el cas dels docents la formació és reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat tant pel que fa a l’acreditació del nivell com pel que fa a la formació permanent. 
La inscripció als cursos es pot fer de manera telemàtica fins al dia 16 de juny a la pàgina web del Servei d’Idiomes i presencialment a les oficines de l'Escola d'Idiomes a partir del 17 de juny. Les classes començaran el dia 1 de juliol i acabaran el dia 23 de juliol amb els exàmens oficials. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte