Vés al contingut

Notícies

Imagen

Classe d'anglès d'UIdiomes

UManresa renova l’Escola d’Idiomes

UManresa inicia el curs 2023-2024 amb una oferta renovada de cursos per aprendre idiomes. Enguany, l’oferta inclou idiomes com l’anglès, l’italià, el japonès, el rus i el xinès. També cursos específics d’anglès adreçats a nois i noies des dels 12 anys, que dona continuïtat a una línia formativa estrenada durant el passat curs. Amb 13 anys de trajectòria, aquest servei universitari, obert al conjunt de la ciutadania, inicia el curs amb una imatge renovada, pàgina web pròpia i transformant-se en l’Escola d’Idiomes UManresa. Una escola que, una vegada més, i atenent les necessitats de l’alumnat, ha flexibilitat el programa formatiu oferint nous formats, noves modalitats i cursos més flexibles per facilitar l’aprenentatge d’aquestes llengües.

L’Escola d’Idiomes ha reobert aquest setembre la matrícula per als cursos que comencen el mes d’octubre. L’oferta inclou cursos de diferents nivells, amb diferents formats (presencials i online) i més flexibles, i amb opcions semestrals per a persones que volen acreditar el seu nivell de llengua estrangera. L’oferta va des de l’anglès, el més demandat, fins a cursos d’italià, japonès, rus i xinès. Aprofitant el bagatge i la trajectòria del servei, des del curs passat, els cursos d’anglès estan oberts a nois i noies a partir dels 12 anys (primer curs d’ESO). En aquest cas, són cursos especials per a aquest col·lectiu, adaptats tant en la metodologia com en els horaris a aquest tipus d’alumne. La formació inclou la preparació per als exàmens oficials dels nivells B1, B2, C1 i C2. 

Formació d’idiomes de qualitat universitària

Entre els avantatges d’estudiar una llengua estrangera a l’Escola d’Idiomes hi ha la qualitat i la varietat de l’oferta, que s’adapta a les necessitats de l’alumnat i que garanteix la qualitat d’un servei vinculat a la Universitat. UManresa disposa d’un equip docent altament qualificat, que garanteix una formació caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l’ensenyament universitari. Un altre element competitiu de l’Escola d’Idiomes d’UManresa és que a les aules conviuen estudiants de diverses procedències internacionals. Al mateix temps, estudiar idiomes a UManresa permet acreditar el nivell d’anglès amb l’Oxford Test of English, que es pot realitzar a la mateixa Universitat.

13 anys de trajectòria

L’Escola d’Idiomes d’UManresa va començar a funcionar l’any 2010 com a Servei d’Idiomes universitari. Va ser llavors quan va deixar de ser un servei exclusiu per a la comunitat universitària per obrir-se a qualsevol persona interessada en aprendre idiomes. La demanda va anar-se incrementant, motiu pel qual va passar a oferir altres cursos de llengües estrangeres a part de l’anglès i el català i el castellà que s’adreçava a l’alumnat universitari que provenia de fora de Catalunya. Aquest és, hores d’ara, un servei del tot consolidat i conegut a la ciutat. Mostra d’aquest reconeixement és que el curs passat s’hi van formar 760 persones.

A més de l’oferta de cursos regulars durant el curs acadèmic, l’Escola d’Idiomes ofereix cursos a mida per a empreses, cursos intensius d’estiu i un servei de Traducció i Correcció. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte