Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sílvia Mas lliura el Premi a Robert Canet durant la Gala dels Premis Lacetània

UManresa torna a patrocinar el Premi Josep Maria Aloy de Narrativa Jove dins dels Premis Lacetània

UManresa manté el seu compromís amb els Premis Lacetània de les Arts i la Culturai patrocinarà, de nou, el Premi Josep Maria Aloy de Narrativa Jove. El Premi s'adreça a joves escriptors d'entre 16 i 20 anys, i ofereix una dotació de 500 euros per al guanyador i 200 euros per al finalista. 

El compromís d’UManresa amb aquest premi s'emmarca en les accions del Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy per continuar el llegat d'Aloy i promoure la creació literària en català adreçada a infants i joves. El termini per a la presentació de treballs finalitza el proper 18 d'octubre. 

La primera edició del premi la va guanyar Robert Canet Torres  amb el relat "Abacada", destacat pel jurat per la seva creativitat i estil literari. Canet, estudiant d'Enginyeria Química i músic, va rebre el premi en la gala dels premis que es va celebrar al Teatre Conservatori de Manresa.

Els Premis Lacetània, amb un total de tretze guardons convocats per diverses entitats de la comarca, representen una plataforma important per a la promoció de les arts i la cultura de la Catalunya Central. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte