Vés al contingut

Notícies

Imagen

Valentí Martínez recull la Medalla President Macià

Valentí Martínez Espinosa rep la Medalla al Treball President Macià

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, ha lliurat aquest dimarts, 4 de juny, la Medalla al Treball President Macià a Valentí Martínez Espinosa, exdirector general d'UManresa - Fundació Universitària del Bages, en l'acte de lliurament celebrat al Palau de la Generalitat. L'esdeveniment va reconèixer 19 persones i 5 entitats que s'han distingit per les seves qualitats i mèrits en el món del treball. Valentí Martínez va rebre aquest guardó com a reconeixement a la seva dedicació i contribució en el camp de la salut, l'educació i la gestió acadèmica, sent un exemple de compromís i excel·lència professional.

Valentí Martínez Espinosa, doctor en Psicologia per la Universitat Abat Oliba, ha tingut una destacada trajectòria professional a la Fundació Universitària del Bages, on ha assumit diversos càrrecs acadèmics i de gestió. Actualment, exerceix com a director d’Estratègia Internacional i director acadèmic de la Càtedra de Lideratge en Valors. Al llarg de la seva carrera, Martínez ha format part de diversos patronats de fundacions com Althaia, Sant Andreu Salut, i l'Institut de Recerca i Innovació en Salut de la Catalunya Central, entre d'altres.

En el parlament de cloenda, el president Aragonès ha ressaltat que Catalunya ha actuat com un autèntic "Estat emprenedor", apostant per la transformació i la modernització de l'economia. Ha subratllat el bon moment econòmic que viu el país, amb xifres d'atur baixes i un creixement superior a la mitjana de l'Estat espanyol i la zona euro. També ha destacat la importància de la reindustrialització i internacionalització de les empreses catalanes.

L'acte, presidit pel cap de l’Executiu i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, va comptar amb la presència de diverses autoritats del Govern, com les conselleres d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, i de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, així com els consellers de Drets Socials, Carles Campuzano, i de Salut, Manel Balcells.

Valentí Martínez va rebre aquest guardó com a reconeixement a la seva dedicació i contribució en el camp de la salut, l'educació i la gestió acadèmica, sent un exemple de compromís i excel·lència professional.

 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte