Vés al contingut

Premi Iniciatives de desenvolupament empresarial

Imagen

premi iniciatives desenvolupament empresarial

Premi Iniciatives de
desenvolupament
empresarial

El premi Iniciatives de desenvolupament empresarial, promogut per l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori (Gest!), convoca la seva cinquena edició. S’estableixen dues línies de premi:

 

Premi al projecte guanyador amb activitat iniciada

  • 5.000€ dotat per CAIXABANK.
  • 1 beca de 1.500€ en concepte de beca d’estudis de Postgrau/Màster de l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVIC-UCC.
  • 1 ajut de 1.500€ en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal·lacions de l’EPSEM en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi.

Premi al projecte guanyador sense activitat iniciada

  • 2.000€ dotat per CAIXABANK.
  • 1 beca de 1.500€ en concepte de beca d’estudis de Postgrau/Màster de l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus de Manresa de la UVIC-UCC.
  • 1 ajut de 1.500€ en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal·lacions de l’EPSEM en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi.

 

De tots els projectes presentats, tant iniciats com no iniciats, que obtinguin una puntuació final mínima de 60 punts, CAIXABANK es compromet a estudiar la possibilitat de finançar-los, amb el màxim import possible segons les necessitats manifestades en el projecte.

Per a obtenir aquest finançament, els projectes també hauran d’assolir un mínim del 50% de la puntuació màxima de cadascun dels conceptes avaluables.

A més, les entitats organitzadores, Gest!, CEDEM, UManresa-FUB i EPSEM, es comprometen a assessorar i/o acompanyar els projectes que es considerin viables, per tal de fomentar l’esperit emprenedor i generar nous llocs de treball.

La data límit de recepció dels projectes és el 31 de març de 2022. Presentació de la documentació per e-mail a 3295@caixabank.com, o, personalment, a través de qualsevol oficina de Caixabank radicada al Bages.

Consulta les bases i descarrega la documentació a la pàgina web www.gestcat.cat.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte