Vés al contingut

Jornada exclusiva d'Empresa

Imagen

jornada exclusiva d'empresa

Vine a visitar el campus més modern de Catalunya!

El proper dilluns 4 de juliol et convidem a un recorregut exclusiu per les instal·lacions dels estudis d'Empresa d’UManresa. Vine a conèixer el grau en ADE, el CFGS d'Administració i Finances i el CFGS de Comerç Internacional.

T’acompanyarem a visitar el campus, et presentarem la comunitat d’alumnes i professors i estarem a la teva disposició per resoldre tots els dubtes i ajudar-te a encarar el teu camí professional. 

Recorda que pots venir acompanyat/da de família i/o amics!

Un recorregut exclusiu per un campus modern i innovador.

 

Vull inscriure'm

Jornada exclusiva dels estudis d'Empresa

Data: Dilluns, 4 de juliol de 2022
Horari: de 18 a 19:30 h

Ubicació: Edifici FUB2 - UEmpresa (Avinguda Bases de Manresa, 1. Manresa)

Imagen

Vista aèria de la instal·lació de plaques fotovoltaiques sobre la FUB2

Transforma el món des de l'Empresa

 

A UManresa impulsem la millora de la competitivitat de centenars de professionals de l’àmbit de l’empresa a partir de les eines i recursos que ho fan possible. 

> CISARC: centre pioner en simulació empresarial i innovació transformadora. La simulació de casos professionals transforma l’experiència d’aprenentatge.

> Estreta connexió amb l’ecosistema empresarial de l’entorn: més de 40 empreses col·laboradores, amb orientació internacional i situades majoritàriament a Manresa i el Pla de Bages, que són garantia de qualitat i aplicabilitat de les especialitzacions.

> Campus universitari més modern a Catalunya: instal·lacions de primer nivell equipades amb sistemes innovadors i preparades per garantir la millor experiència.

 

Em vull inscriure a la jornada

 

També et pot interessar

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte