Vés al contingut

Preguntes freqüents

Imagen

alumna umanresa

La preinscripció universitària és imprescindible per accedir a les universitats públiques catalanes i a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Es realitza a través del Portal d'accés a la universitat.

És important que, en fer la preinscripció, marquis com a primera opció la universitat i els estudis que t'interessen i que ordenis la resta per ordre de preferència. L'assignació definitiva de places tindrà en compte aquesta tria.

L'Oficina d'Accés a la Universitat informa sobre l'assignació de places a través del Portal d'accés a la universitat i també amb un missatge a través del mòbil.

Els alumnes matriculats a un grau d'UManresa que reuneixin els requisits poden accedir a les beques del Ministeri d'Educació i també a les beques pròpies UManresa (beques de col·laboració i UManresa-La Caixa). Més informació sobre beques i ajuts.

Si tens la plaça a la universitat de la teva primera preferència, accepta fent clic a “finalitzar procés”.

Si la teva plaça està entre la segona i la vuitena preferència, pots acceptar-la, o continuar dintre del procés i esperar a la segona assignació. Si l’acceptes, “finalitza el procés”.

Un cop has obtingut la plaça a través de la preinscripció universitària, contacta amb la teva universitat i ja et podràs matricular.

Si en la segona assignació encara no tens la plaça desitjada, per no perdre-la, fes la matrícula a la universitat assignada i accepta “seguir dintre del procés” . És important que manifestis la voluntat de seguir en el procés i deixar una porta oberta per una possible reassignació, fet que no vol dir que t’acabin reassignant.

Si no has estat assignat en cap preferència, et recomanem que et posis en contacte amb l'oficina de preinscripció.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte