Vés al contingut

Jornada de Portes Obertes d'Educació

Imagen

jornada portes obertes educació

 

Vine a conèixer el campus d’Educació més innovador

El proper dijous 26 de maig et convidem a un recorregut exclusiu per les instal·lacions d’Educació Infantil d’UManresa per Grau i CFGS d’Educació Infantil. 

T’acompanyarem a visitar el campus universitari d’Educació, et presentarem la comunitat d’alumnes i professors i estarem a la teva disposició per resoldre tots els dubtes i ajudar-te a encarar el teu camí professional. 

Recorda que pots venir acompanyat/da de família i/o amics!

Un recorregut exclusiu per un campus pioner en Educació Infantil

3 espais principals:

  • UEducació (FUB4): Edifici especialitzat de nova construcción que desplega i concentra tota l’activitat i serveis vinculats a l’Educació Infantil.
  • El Lab 0-6, un laboratori de ciència per a infants de 0 a 6 anys on els estudiants d'Educació es plantegen reptes sobre com facilitar oportunitats d'experimentació i coneixement de la realitat des de la primera infància. 
  • La Llar d’Infants Upetita: la primera escola bressol del país vinculada a un Grau i a un CFGS d’Educació Infantil per aplicar el que es fa a l’aula.

 

Vull inscriure'm

Portes Obertes d’Educació Infantil

Data: Dijous 26 de maig de 2022
Horari: de 17 a 19 h 

Ubicació: Campus UManresa

Imagen

edifici fub4 ueducació

Transforma el món des de l'educació de les persones

 

A UManresa creiem en l'educació com l'eina més poderosa i transformadora, una educació sense fronteres a partir d'un entorn que ho faci possible:

  • Lab 0_6, cas d’èxit nacional en el camp pedagògic: UManresa compta amb un centre exemplar per a la recerca i la formació científica en infants de fins a 6 anys i per a la posada en pràctica de coneixements i la formació continuada de professionals de la docència.
  • Centre avantguardista en simulació i innovació (CISARC): Des de 2015 UManresa acull el CISARC, un equipament capdavanter a l’Estat especialitzat en la preparació i l’entrenament d’estudiants i professionals a partir de la simulació de casos reals.
  • Llar d’infants pròpia Upetita: UManresa és l’única universitat amb llar d’infants pròpia per a que els i les professionals posin en pràctica el que s’explica a les aules.
  • Campus universitari més modern a Catalunya: més de 1000m2 d’instal·lacions d’última generació equipades amb sistemes innovadors i preparades per garantir la millor experiència.
  • CIFE (Centre d’Innovació i Formació en Educació): Formació permanent per a professionals del sector.
  • Programa 2+3: CFGS + Grau universitari en 5 anys: El CFGS en Educació Infantil d’UManresa pot ser per a molts alumnes un pas previ a l’accés al Grau en Mestre d'Educació Infantil. Per això, al Campus Professional UManresa incorporem metodologies pròpies de l’ensenyament universitari que poden facilitar aquesta transició en finalitzar el CFGS. Els tècnics superiors en Educació Infantil poden sol·licitar el reconeixement de 56 crèdits del grau en Mestre en Educació Infantil i cursar-lo a UManresa en només 3 anys.

 

Imagen

campus umanresa

Em vull inscriure a la jornada

 

També et pot interessar

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte