Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Logotip de Ferrari

Shakira, sense rancúnia

23/01/2023
Abans de començar, val a dir que la cançó de Shakira amb el famós productor Bizarrap (BZRP) és el que alguns en dirien un “temazo” de nassos! Una música enganxosa i una lletra irònica, directa, incisiva, que fa història per l’al·lusió directa a l'ex, l'amant i fins i tot la sogra. Un beef en tota (...)

Imagen

Pràctiques a l'empresa

ADE, un grau per als que volen trobar feina

Graduar-te en ADE! Estàs a punt d'aconseguir-ho. Tot just acabes de respondre la darrera pregunta del darrer examen abans d'acabar els teus estudis d'Administració i Direcció d'Empreses a UManresa. Hi dones l'últim cop d'ull i lliures els papers al professor amb convenciment. L'exercici era molt (...)

Imagen

executive mba

10 motius per fer l'Executive MBA d'UManresa

16/06/2022
Disposar d'una estratègia ambiciosa i d'un pla d'acció coherent és una condició imprescindible, però ja no és suficient per tenir èxit. Et presentem l'Executive MBA d'UManresa, un programa disruptiu i transformador que et proporcionarà les eines imprescindibles per impulsar definitivament la teva (...)

Imagen

comerç electrònic

Comerç electrònic, una eina bàsica en la internacionalització de les empreses

10/06/2022
En un món cada cop mes global i tecnològic, el comerç electrònic es consolida cada cop més com a canal principal de venda, tant a la petita empresa com a la multinacional. Des del món empresarial es considera de vital importància una formació activa en les principals eines del sector, cada cop més (...)

Imagen

marc bernadich

Grau en ADE: "Busquem transformar la persona per transformar la societat”

14/04/2022
Marc Bernadich Màrquez és Doctor en Administració i Gestió d’Empreses. Amb una llarga trajectòria professional en el món empresarial i com a docent del grau en ADE a UManresa, aquest curs ha assumit la direcció dels estudis d’Empresa de la Universitat. La seva és una aposta que recull el llegat de (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte