Una jornada analitzarà com han funcionat els ecosistemes d'innovació i transformació empresarial en temps de COVID-19 al Bages i a Mondragon

La Jornada, que es farà el proper 17 de juny, es desenvoluparà entre les onze del matí i la una de la tarda. S'hi presentaran les experiències que s'han desenvolupat tant al Bages com a Mondragon en resposta a la pandèmia amb les intervencions del responsable d'investigació i transferència en estratègies d'aprenentatge a les organitzacions de la Universidad de Mondragon, José Luís Alonso, i del cap de formació i desenvolupament d'Althaia, Bartomeu Ayala. La jornada l'han coorganitzat Althaia, Avinent i UManresa-FUB.

Un segon apartat de la jornada es dedicarà a la reflexió microeconòmica sobre els nous jaciments de dinamització en salut-social, que anirà a càrrec del professor d'ADE i responsable de la Unitat d'emprenedoria i noves idees d'UManresa, Marc Bernadich. 

Abans de la taula de debat en la qual s'analitzaran els aprenentatges d'aquesta situació així com propostes de treball a partir d'ara, el director de nous projectes d'UManresa i gerent d'Unió Consorci Formació, Òscar Dalmau, i José Luís Alonso, de la Universidad de Mondragon, parlaran de l'aprenentatge a les organitzacions, innovació i canvi en el marc de la COVID-19.

La jornada es completarà amb les intervencions dels directors generals de les tres institucions organitzadores, Valentí Martinez, Manel Jovells i Albert Giralt, i de Bàrbara Minoves, que intervindrà en representació de la Generalitat. 

L'organització compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, el Departament d'Empresa de la Generalitat, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, Voluntaris del Bages COVID-19, l'Ajuntament de Manresa, la Univesidad de Mondragón, Eurecat Manresa, l'EPSEM, Unió Consorci Formació, l'Associació d'Empresaris de Bufalvent, l'EAP Osona Sud - Alt Congost i Pimec Catalunya Central. 

Una jornada analitzarà com han funcionat els ecosistemes d'innovació i transformació empresarial en temps de COVID-19 al Bages i a Mondragon