Vés al contingut

Sumem

SUMEM és una campanya de comunicació de la Fundació Universitària del Bages – UManresa per explicar que és una institució compromesa amb el progrés de la ciutat i el benestar de la seva població.

Imagen

Sumar és el que ens fa ser com som

 

SUMEM

La campanya SUMEM subratlla els valors que orienten l'activitat de la Fundació Universitària del Bages - UManresa, d’entre els quals, per sobre de tot, destaca la seva predisposició a col·laborar amb altres agents de la ciutat i el territori per avançar de manera conjunta.


Aquesta actitud cooperativa s’ha traslladat, també, a aquesta campanya. Es tracta d’una iniciativa que en diem “OASI”:

  • Oberta, ja que, en el futur, poden afegir-s’hi altres institucions si es considera oportú.
  • Autèntica perquè les persones, els projectes i les iniciatives que es comuniquen són de debò.
  • Selectiva perquè hem triat amb cura els projectes a comunicar, fent èmfasi en aquells en els quals la cooperació marca la diferència.
  • Implicada perquè reclama la participació activa de les institucions, tant a l’hora de consensuar els continguts com d’aportar persones que siguin la cara visible de la campanya.

Imagen

Sumem per la universitat

 

SUMEM per la Universitat amb la UVic-UCC

La universitat ens connecta amb el món i ens permet apropar el món a la ciutat. Portem persones d’arreu a estudiar a Manresa, col·laborem amb investigadors d’altres universitats, compartim reptes amb institucions d’arreu.

Imagen

Sumem per la innovació

SUMEM per la innovació amb AVINENT

Compartim una actitud oberta a la innovació. Amb mirades que combinen l’expertesa tecnològica i l’enfocament a la recerca de solucions per a les persones i les empreses. Treballem per obrir el territori a nous horitzons.

 

Imagen

Sumem per les persones

SUMEM per les persones amb AMPANS

Les persones donen sentit a tot el que fem. Entenem la Universitat com un lloc obert, inclusiu i enfocat al desenvolupament personal. 

 

Imagen

Sumem per l'educació científica

SUMEM per l'educació científica amb ICL

Treballem junts amb el convenciment que la ciència és un motor de canvi i progrés de les societats humanes i que tota la ciutadania hauria de sentir-s’hi
interessada. Compartim i impulsem iniciatives per acostar el coneixement científic a les primeres edats, estimulant la curiositat natural dels infants i incentivant la seva intervenció raonada sobre la realitat.

 

Imagen

Sumem per la cura de les persones

SUMEM per avançar en la cura de les persones amb Sant Andreu Salut

Estrenyem llaços i sumem sensibilitats, coneixements i experiència per millorar constantment l’atenció i la cura de les persones en situació de dificultat. 

 

Imagen

Sumem per la formació

SUMEM per la formació amb Joviat

Entenem la formació com una eina de desenvolupament de les persones. Les metodologies innovadores ens permeten crear situacions on el
coneixement s’incorpora de manera vivencial, significativa i transformadora, a partir de contextos reals i simulats que requereixen posar en joc
competències transversals.

 

Imagen

Sumem pel coneixement

SUMEM pel coneixement amb Althaia

Compartim coneixement i talent i el posem al servei del benestar de les persones. Impulsem projectes d’innovació en salut. Compartim la responsabilitat de
formar els professionals de la salut del present i del futur.

 

Imagen

Sumem per la ciutat

SUMEM per la ciutat amb el  Parc de la Séquia

Som ciutat i fem ciutat. Col·laborem per posar de relleu el potencial creatiu, transformador i generador de benestar i progrés que allotja Manresa. Treballem conjuntament per apropar la ciència i la tecnologia als més petits.

 

Imagen

A la FUB UManresa sumem

A la FUB UManresa SUMEM

Som ciutat. Fem ciutat. 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte