Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Foto de grup 20 anys fisioteràpia a Manresa

Estudis de fisioteràpia a Manresa: 20 anys de recorregut i 8 reptes

25/05/2022
Tinc la gran sort de poder dir que la meva professió és la meva passió. Des de sempre he sabut que volia ser fisioterapeuta, ja que dins l’àmbit de la salut, que era el camp escollit per desenvolupar la meva vida, és una professió que permet tenir un contacte estret i continu amb les persones a les (...)

Imagen

teoria neurocognitiva

El tractament fisioterapèutic del pacient neurològic: la teoria neurocognitiva

18/05/2022
Actualment, la neurociencia ja no pot ocupar-se del cervell només tenint en compte la perspectiva de la neurobiologia, que s'interessa de nivells més estructurals del sistema nerviós (nivell cel·lular i molecular). Amb l'entrada, a mitjans del segle XX de les ciències cognitives en el panorama de (...)

Imagen

grau en ade

UManresa, un lloc per brillar

09/05/2022
En el marc de l'assignatura International Communication, l'estudiantat del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa treballa les habilitats comunicatives en llengua anglesa. Un dels exercicis que han de fer en el marc de l'assignatura és escriure per al blog que duu el mateix títol (...)

Imagen

rentat de mans

Rentar-se les mans salva vides: Tipus i tècniques d'asèpsia

05/05/2022
Cada 5 de maig se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans, una commemoració que institucions i organismes internacionals aprofiten per posar de manifest la importància d’aquest hàbit a través de la campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans”. La campanya es va posar en marxa l'any 2009 (...)

Imagen

Classe de Podologia

El grau en Podologia semipresencial desvetlla interès entre els professionals sanitaris com a segona titulació

29/04/2022
Després d’implantar la modalitat semipresencial del grau en Podologia, la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, ubicada al campus Manresa de la UVic-UCC, ha detectat un interès especial per aquesta oferta formativa entre professionals d’altres especialitats sanitàries com ara fisioterapeutes (...)

Imagen

infants i universitat

UManresa, la universitat que no té por dels infants

25/04/2022
Un títol intencionadament provocador per emfatitzar un aspecte molt important del nostre Grau en Mestra d’Educació Infantil. Com a formadores de mestres, expertes en educació infantil, pot haver-hi res més coherent que posar en pràctica allò en el que formem a les futures mestres? Una universitat a (...)

Imagen

razonamiento clínico fisioterapia

Com optimitzar el raonament clínic a la consulta de fisioterapia

21/04/2022
Raonar i convèncer, que difícil, llarg i feixuc! Suggestionar? Que fàcil, ràpido i barat! (Santiago Ramón y Cajal) En el mon de la Fisioterapia continuen existint tres tipus de raonament clínic preferents: deductiu, inductiu i narratiu. Les seves propietats, característiques i resultats estan molt (...)

Imagen

Sessió de simulació

Aprèn amb Simulació, aprèn més, aprèn millor

21/04/2022
La simulació és una metodologia d'aprenentatge que utilitzem a UManresa de manera transversal en tots els estudis, tant de CFGS, com de grau o de màster i postgrau. És un tret diferencial de la nostra oferta formativa i un dels elements de l'experiència universitària que els nostres estudiants (...)

Imagen

marc bernadich

Grau en ADE: "Busquem transformar la persona per transformar la societat”

14/04/2022
Marc Bernadich Màrquez és Doctor en Administració i Gestió d’Empreses. Amb una llarga trajectòria professional en el món empresarial i com a docent del grau en ADE a UManresa, aquest curs ha assumit la direcció dels estudis d’Empresa de la Universitat. La seva és una aposta que recull el llegat de (...)

Imagen

cicles formatius

Cicles formatius de grau superior: els avantatges d’estudiar a UManresa

07/04/2022
La Formació Professional de Grau Superior s'ha convertit en una de les opcions que més afavoreix la inserció laboral, així com també la innovació i la competitivitat de les empreses. A UManresa oferim diferents cicles formatius de grau superior -tant convencionals com duals-, en tres àrees d (...)

Imagen

estudiar grau umanresa

Estudia un grau universitari a UManresa

06/04/2022
Encara no has decidit quin grau estudiar? Ja ho tens clar i vols saber quina és la millor universitat per cursar el teu grau universitari? A UManresa t’oferim diferents opcions en els àmbits de la salut, l’empresa i l’educació i volem compartir amb tu quines són les peculiaritats dels nostres graus (...)

Imagen

estudiar amb beca

Estudiar amb beca a UManresa

30/03/2022
Les beques d'estudi estan pensades per facilitar un accés generalitzat a l'educació i la formació. N'hi ha de públiques, que atorga el Ministeri d'Educació, i d'altres que concedeixen els mateixos centres educatius, sobretot en el cas de les universitats privades. En general, tant les unes com les (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte