Aller au contenu principal

USènior

Image

usenior

Formació universitària per a majors de 55 anys

El programa USènior pretén oferir un marc de formació i creixement personal per a les persones majors de 55 anys, mantenint i alimentant la seva curiositat i inquietud intel·lectual i donant sortida a les seves ganes d'aprendre en un context universitari sense la pressió dels exàmens.

Ofereix formació en diferents formats:

  • Programació trimestral de cursos monogràfics en les àrees d'Humanitats i Cultura, Ciències i Tecnologia, Comprensió de l'actualitat, a més de diferents tallers de tècniques i habilitats.
  • Aula Oberta, que ofereix la possibilitat de cursar assignatures dels graus, postgraus o màsters en qualitat d'alumne oient, sense l'obligació de fer exàmens.

També inclou activitats culturals tant dins com fora de la Universitat: coral, CineFòrum, visites i sortides culturals, etc.

 

 

Cursos monogràfics

Image

Llibre obert

3r trimestre del curs 2023-2024 · abril a juny de 2024

Inscripcions a partir de l'1 de març de 2024

Aula Oberta

Image

Teclat

 

L'aula oberta permet accedir a assignatures o mòduls d'estudis oficials i propis de la Universitat i cursar-los com a oient, sense l'obligació de fer treballs o exàmens.

Més informació sobre com inscriure's a aquestes assignatures

 

 

Activitats extrauniversitàries

Image

Visites culturals

 

El programa USènior també organitza activitats extrauniversitàries (visites, viatges culturals, experiències, etc.) per completar els continguts del programa formatiu.

 

Activitats culturals a la Universitat

Image

Cinema i cant

 

El programa USènior promou la participació dels seus alumnes més enllà de l'aula, en activitats culturals que es duen a terme dins de la Universitat.

Coral Universitària USènior. La coral assaja setmanalment un repertori que presenta en diferents esdeveniments i actes públics, al llarg del curs.

 

Cinefòrum. Sessions mensuals durant les quals es projecta una pel·lícula d'autor, introduïda pels professors Manel Quinto i Joan Jordi Miralles, que, en acabar, condueixen un debat entre els participants.

Programa de projeccions del Cinefòrum - curs 2023-2024

 

 

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 96 04
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contactez-nous

Si vous avez des questions, nous avons la réponse

Contact