Vés al contingut

USènior

Imagen

usenior

Cursos de formació universitària per a majors de 55 anys

El programa USènior ofereix cursos temàtics sobre Humanitats i Cultura, Ciències i Tecnologia, comprensió de l'actualitat, a més de diferents tallers de tècniques i habilitats. El seu objectiu és mantenir i alimentar la curiositat i la inquietud intel·lectual entre les persones majors de 55 anys, incentivant les ganes d'aprendre en un context universitari però sense la pressió dels exàmens.

 

Programació del curs 2022-2023 (3r trimestre)

Activitats extrauniversitàries

El programa USènior també organitza activitats extrauniversitàries (visites, viatges culturals, experiències, etc.) per completar els continguts del programa formatiu.

Sortida a Girona: Call Jueu, Catedral i Museu del Cinema

  • Data: 16 de maig, coincidint amb la setmana "Girona, Temps de Flors"
  • Preu: 70€ per persona (inclou la visita guiada i les entrades al Call Jueu, la Catedral i el Museu del Cinema, el dinar i l'autocar).
  • Places limitades

 

Activitats culturals a la Universitat

El programa USènior promou la participació dels seus alumnes més enllà de l'aula, en activitats culturals que es duen a terme dins de la Universitat.

Coral Universitària USènior. La coral assaja setmanalment un repertori que presenta en diferents esdeveniments i actes públics, al llarg del curs.

Coral Universitària USènior

Cinefòrum. Sessions mensuals durant les quals es projecta una pel·lícula d'autor, introduïda pels professors Manel Quinto i Joan Jordi Miralles, que, en acabar, condueixen un debat entre els participants.

Programa de projeccions del Cinefòrum - curs 2022-2023

 

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 96 04
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte