Vés al contingut

Notícies

Imagen

Acte de graduació UManresa

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis Talent als millors TFG de la promoció 2020-2021 d’UManresa

El Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha fet públic el veredicte de la tercera edició dels Premis Talent UManresa per als millors Treballs de Final de Grau (TFG) realitzats per estudiants de les Facultats de Ciències de la Salut i de Ciències Socials de Manresa i defensats durant el curs acadèmic 2020-2021. Els premis, patrocinats per Caixa d’Enginyers, tenen com a finalitat promoure l’interès acadèmic dels estudiants, visibilitzar el compromís de la universitat davant la generació de coneixement de valor per a la societat i el territori, així com reconèixer l’esforç i treball de l’alumnat.  

En l’àmbit de les Ciències de la Salut s’ha premiat el TFG de la graduada en Logopèdia, Mathilde Faro, titulat “Rehabilitación logopédica de la disfagia mediante técnicas compensatorias y rehabilitadoras en una paciente con enfermedad cerebrovascular en fase crónica”. El millor treball de final de Grau d’Infermeria ha estat “ Grado de conocimiento de las deportistas de alto nivel español sobre los trastornos menstruales derivados del deporte y sus efectos sobre la salud general” de Clàudia Sabata Font. A Podologia, el jurat ha escollit com a millor TFG el treball de Francesc Corbi Soler titulat “Efecto de las vibraciones mecánicas sobre la fuerza, el tono y la postura del pie en adultos sanos: estudio experimental aleatorizado”. En el cas de Fisioteràpia s’atorguen un primer i un segon premi. El primer ha estat per al TFG de Melanie Jean titulat “Efectividad del programa sportsmetrics convencional en comparación con el sportsmetrics soccer sobre el control de los factores neuromusculares intrínsecos en la prevención de las lesiones del ligamento cruzado anterior en los esquiadores alpinos de elite. Propuesta de intervención”. El segon premi ha estat per a Pau Martínez Martínez pel TFG titulat “Prevenció primària de l’Osgood-Schlatter en jugadors de bàsquet masculins de 10 a 12 anys. Proposta d’intervenció”.

Els treballs de final de grau premiats en l’àmbit de les Ciències Socials han estat el de Sergi Sánchez Cuevas, graduat en ADE, titulat “Pla estratègic de MAP+: Medicina i atenció personalitzada”, i el treball “Amics imaginaris en Educació Infantil: relació amb la creativitat i les habilitats Socials” de Marta Gonzàlez Sangüesa.

Els premis consisteixen en un diploma de reconeixement i una dotació econòmica de 300 euros. En el cas del segon premi del grau en Fisioteràpia, està dotat amb 200 euros. Els premis es lliuraran en el marc de l’acte de graduació de la promoció, que està previst que se celebri el proper 30 de setembre. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte