Vés al contingut

Curs de preparació de la PAP

Imagen

curs preparació pap

A UManresa pots preparar la Prova d'Aptitud Personal (PAP). T'ajudem a consolidar els coneixements que et permetran superar les proves de competència comunicativa i raonament crític i logicomatemàtiques imprescindibles per matricular-te en un grau en Educació a Catalunya.

El curs de preparació a la PAP planteja tasques a desenvolupar, tant per treballar la Competència comunicativa i raonament crític com la Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s'identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

En cas de no arribar al mínim d'inscripcions, UManresa es reserva el dret de no obrir el programa. Depenent de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 s'obriria únicament la modalitat online.

Edició gener-març 2022

Calendari

22 i 29 de gener de 2022
5, 12 i 26 de febrer de 2022
5, 12, 19 i 26 de març de 2022

 

Horaris

Dissabtes, de 9.30 h a 13.30 h

 

Modalitat

Presencial o online. 

 

Preu

130€. Es retornarà aquest import als alumnes que es matriculin al grau en Mestre d'Educació Infantil d'UManresa, el curs vinent, i que l’hagin escollit com a primera opció a la preinscripció universitària.

 

Inscripcions

Inscripció modalitat presencial

Inscripció modalitat online

 

Contacte

Per qualsevol consulta o aclariment podeu enviar un correu electrònic a idiomes@umanresa.cat

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte