Grau en Mestre d'Educació Infantil

Forma’t per exercir de mestre/a d’infants i aprèn a planificar, desenvolupar i avaluar activitats educatives dirigides a nens i nenes de 0 a 6 anys amb el grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa.

 

Formem persones crítiques, capaces de comunicar-se de manera efectiva i assertiva, respectuoses amb la diversitat, amb habilitat per treballar autònomament i en equip, conscients de la responsabilitat i la transcendència del rol del mestre a la societat.

 

A UManresa, preparem els professionals en Educació Infantil del futur. Mestres en escoles bressol o en parvularis. Educadors/es en iniciatives educatives en entorns no formals: museus, centres d’educació ambiental, camps d’aprenentatge, cases de colònies. Assessors pedagògics en al disseny d’activitats i/o materials adreçats a infants de 0 a 6 anys.

Education Infantile
Education Infantile

 

A UManresa, vetllem per l’excel·lència acadèmica. Donem molta importància a les estades de pràctiques a les escoles, seleccionant acuradament els centres i els professors-tutors.

 

Els estudis d'Educació Infantil d'UManresa t’ofereixen:

 

Atenció personalitzada i tracte directe gràcies a un model pedagògic basat en la proximitat.

 

Equip de professorat altament qualificat i proper a la realitat professional.

 

Xarxa de centres de pràctiques de qualitat i prestigi.

 

Vinculació amb el moviment educatiu del territori i els reptes educatius del segle XXI.

contacta ara
Education infantile UManresa

Sortides professionals del graduat en Mestre d'Educació Infantil

El títol de graduat/da en Educació Infantil permet desenvolupar la professió de mestre tant en els centres que depenen de l'Administració pública com en centres concertats o privats.

Els sectors principals d'ocupació són: mestre/a a les escoles bressol (0-3) i parvularis (3-6), serveis i programes d'atenció a la primera infància (programes maternoinfantils, serveis d'oci i cultura, ludoteques, biblioteques infantils, plans educatius d'entorn...), elaboració de material didàctic i autoocupació en serveis educatius complementaris.