Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Classe de l'Escola d'Idiomes d'UManresa

Dominar l'anglès obre portes a oportunitats laborals

25/01/2024
En el món actual, altament competitiu i globalitzat, la capacitat de comunicar-se eficaçment en anglès és més que una habilitat: és una necessitat. Enfrontar-se al mercat laboral sense aquesta eina pot ser un gran desavantatge. Però, què passaria si et diguéssim que pots superar aquest obstacle de (...)

Imagen

cursos d'angles estiu

7 motius per fer un curs intensiu d’anglès

El mes de juliol acostuma a ser un bon moment per apuntar-se a un curs intensiu d’idiomes. Per què és una bona idea optar per aquesta modalitat formativa? En aquest post t’expliquem 7 motius per fer un curs intensiu d’anglès. 1. Resultats més ràpids El factor temps d’aquest tipus de curs és (...)

Imagen

Saint George’s Day

17/04/2023
Sabíeu que el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, també és el dia nacional d’Anglaterra? Sant Jordi és de el patró d’Anglaterra i el seu emblema, una creu vermella sobre un fons blanc, constitueix la bandera anglesa i forma part de la bandera britànica, la coneguda Union Jack. L’emblema de Sant Jordi (...)

Imagen

Set expressions angleses per Sant Valentí, el dia dels enamorats

14/02/2023
Totes les llengües tenen expressions pròpies relacionades amb l'amor i l'enamorament. Coincidint amb Sant Valentí, des del Servei d'Idiomes repassem set expressions angleses per celebrar el dia dels enamorats. Sweet nothings: Quan festegen, els amants es diuen “sweet nothings” en veu baixa, és a dir (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte