Vés al contingut

7 motius per fer un curs intensiu d’anglès

Imagen

cursos d'angles estiu

El mes de juliol acostuma a ser un bon moment per apuntar-se a un curs intensiu d’idiomes. Per què és una bona idea optar per aquesta modalitat formativa? En aquest post t’expliquem 7 motius per fer un curs intensiu d’anglès.

1. Resultats més ràpids

El factor temps d’aquest tipus de curs és important, ja que podem millorar el nostre nivell en un període més compactat. És ideal per a persones que durant el curs no tenen temps. Durant el curs podem concentrar-nos només en l’aprenentatge de la llengua, sense altres exàmens ni distraccions.

2. Actualitzar coneixements

Els cursos intensius són ideals per a les persones que tenen l’anglès rovellat i busquen repassar tot el contingut que han anat oblidant perquè no tenen ocasió de practicar. 

3. Format d’immersió lingüística

En tractar-se de cursos de moltes hores concentrades, milloren tant les habilitats productives com receptives. Un curs intensiu accelera i consolida l’aprenentatge de la llengua i fa guanyar confiança i decisió en l’expressió, especialment l’oral.

4. Contingut més focalitzat

En ser un curs més curt, les classes són molt pràctiques i els professors van de cara al gra. Són conscients que els estudiants busquen resultats satisfactoris en poc temps i per tant se centren en els aspectes més útils i importants. Els cursos intensius solen incloure una selecció dels continguts gramaticals i lèxics de caràcter més funcional, per la qual cosa tot el que s’aprèn és de caràcter imminentment pràctic i aplicable en situacions reals.

5. Cursos més motivadors

Els avantatges de la immersió es noten des del primer dia. L’alumne es motiva a pensar en anglès i a sentir-lo com a la llengua natural de comunicació durant aquest període. Això es tradueix en més confiança en la capacitat de comunicació, clau per a vèncer el “pànic escènic” que senten moltes persones quan han de parlar en anglès. 

6. Millor preparació per a títols oficials 

Fer un intensiu abans d’intentar fer qualsevol examen oficial multiplica les possibilitats d’èxit. En el cas dels cursos d’UManresa, incorporen una acreditació que obre oportunitats a nivell internacional. Són cursos idonis per acabar de preparar-se per a exàmens oficials de diferents nivells.

7. Conèixer gent nova en la nostra mateixa situació

Parlar en anglès amb persones que coneixem molt se’ns fa difícil i estrany. Per això, apuntar-se a un curs intensiu d’idiomes d’estiu amb gent que no coneixem i que estan en la nostra mateixa situació és una molt bona opció. Podem conèixer gent nova amb un objectiu comú: aprendre anglès i fer-ho de manera ràpida. 

Aquest llistat de set motius per fer un curs intensiu d’anglès a l’estiu demostra que aquesta és una molt bona idea per a tothom que tingui interès en aprofitar bé el temps i avançar de manera intensiva i immersiva en el domini d’una llengua estrangera.  
 

Imagen

banner cursos d'angles intensius estiu

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte