Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Imatge del Congrés Internacional de Ciència a l'Educació Infantil, Science since birth

Ciència des del néixer: un congrés per donar visibilitat a la ciència a l'educació infantil

29/05/2023
Des que neix, un infant intenta donar sentit al món que l’envolta. Als adults ens costa de veure, però nens i nenes, des de ben petits, fan ciència. No es la ciència que hem construït en l’imaginari adult, però és ciència. Ciència des del néixer. Aquest és el títol que duu el Congrés Internacional (...)

Imagen

Estand del Saló de l'Ensenyament

Prepara la teva visita al Saló de l'Ensenyament

Si encara no tens clar si estudiar un grau o bé un cicle formatiu de grau superior, el Saló de l'Ensenyament és una gran oportunitat per començar a encaminar el teu futur. Vine del 13 al 17 de març, a l'estand d’UManresa al Saló de l’Ensenyament i t'assessorarem sobre les característiques i (...)

Imagen

La innovació transformativa en l’ensenyament

20/01/2023
Els sistemes d’ensenyament estan avui en dia sotmesos a noves pressions de quantitat, de diversitat i de velocitat d’evolució dels sabers. Ens trobem, a nivell global, en un moment en el qual, quantitativament, la demanda de la formació, tant a secundària com a les universitats, està desbordada, de (...)

Imagen

montserrat pedreira

Educació Infantil: “Som l’única universitat amb llar d’infants pròpia perquè les futures mestres posin en pràctica el que expliquem a l’aula”

23/03/2022
Montserrat Pedreira Álvarez és doctora en Educació i està especialitzada en didàctica de la ciència. Dirigeix el grau en Mestre d’Educació Infantil des dels seus inicis, l’any 2008, i ha liderat i impulsat la consolidació d’uns estudis de Mestre que han anat avançant fita rere fita: incorporant el (...)

Imagen

pati escolar

Transformar els patis escolars per revisar les desigualtats de gènere

13/12/2021
Amb la finalitat d’afavorir la igualtat entre nenes i nens el Departament d’Ensenyament promourà que els camps de futbol deixin d’ocupar els espais centrals dels patis de les nostres escoles. És un bon principi per posar de manifest que l’escola, cal dir que inconscientment, en tant que agent (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte