Vés al contingut

HISTÒRIA | David Junyent Farré, graduat en ADE

Imagen

HISTÒRIA | David Junyent Farré, graduat en ADE

16/05/2022

M'agrada treure tot el suc al meu temps. Hauríeu de veure la meva agenda! Per això, quan vaig acabar el CFGS d'Administració i Finances vaig decidir que havia d'aprofitar l'embranzida i continuar estudiant. El grau en ADE m'oferia una visió molt àmplia que completava la meva formació administrativa i m'obria moltes perspectives de desenvolupament professional.

Vaig valorar diferents alternatives. Tenia molt clar que volia continuar compaginant estudis i feina i que no volia perdre més temps del que fos imprescindible en viatges amunt i avall. Com que sóc d'Avinyó, vaig anar a conèixer el grau en ADE d'UManresa. De seguida em van convèncer: era a prop, em convalidaven una part important de crèdits i, a més, tenien unes instal·lacions excel·lents. Amb això en vaig tenir prou per decidir-me.

Després, he descobert que m'ofereix molt més que això: proximitat amb el professorat, un tracte personal amb tots els serveis de la universitat, una metodologia d'aprenentatge molt innovadora, un enfocament dels estudis altament orientat a la pràctica...

Les classes són a la tarda i cada dia tens una assignatura diferent. Per als que en tenim alguna de convalidada, això ens estalvia perdre hores mortes entre classes. Quan vinc a la universitat, sé que puc aprofitar des del primer al darrer minut.

El bagatge previ del CFGS m'ha facilitat molt l'aterratge al món universitari. Arribes amb una bona base de comptabilitat i això es nota a l'hora de seguir les classes. Amb les matemàtiques, ja és una altra cosa. Hi has de posar més el coll, però sempre trobes un company que ve de batxillerat que et dóna un cop de mà.

Sóc una persona pràctica però també m'agrada somiar. No deixo de fer plans per al futur: especialitzar-me en màrqueting, en el vessant més creatiu de la gestió empresarial, trobar una bona feina i reunir prou diners per poder muntar la meva empresa. A UManresa, s'ho prenen molt seriosament això de l'emprenedoria i cada vegada tinc més clar que el meu futur professional passa per aquí.

De moment, faig segon curs d'ADE, amb algunes assignatures de tercer. Encara em queden uns quants anys d'estudi a UManresa, però sé que passaran volant. Des de la proximitat, tot és més fàcil i, sobretot, més àgil i ràpid. I el que és més important: em permet aprofitar al màxim el meu temps. Com a mi m'agrada.

 

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte