Vés al contingut

Notícies

Imagen

Un moment de la donació de sang d'ahir a UManresa

147 persones es podran beneficiar de les donacions de sang que es va fer ahir a UManresa

Més de mig centenar de persones van aprofitar la presència del Banc de Sang i Teixits ahir a UManresa per donar sang. D’aquestes, només 49 van poder fer donació, de les quals 24 era la primera vegada que ho feien. La col·laboració de persones de la comunitat universitària permetrà atendre les necessitats de sang de 147 pacients.

La campanya, coordinada des del programa Universitat Saludable, demostra el compromís de la Universitat amb la promoció de la donació de sang.  

Més de 2.000 donacions 

Des que l’any 2010 es van organitzar les primeres campanyes de donació adreçades a la comunitat universitària, 2.188 persones han donat sang a UManresa – FUB. D’aquestes més de 2.000 donacions, 888 han estat de persones que donaven sant per primera vegada. L’any que es van registrar més donacions va ser el primer, quan es van registrar 199 donacions en un dia. 

Un dels objectius de la campanya de donació de sang a la Universitat és captar nous donants joves per renovar el grup de persones que tenen l’hàbit de donar sang periòdicament. Segons el Banc de Sang i Teixits, cada any un 30% dels donants habituals es donen de baixa com a donants per diversos motius i per això és imprescindible el paper de les persones joves. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte