Vés al contingut

Notícies

Imagen

Vista aèria de la instal·lació de plaques fotovoltaiques sobre la FUB2

UManresa continua apostant per l’energia solar instal-lant 150 plaques més a l’edifici FUB2

El 32% de les necessitats energètiques dels edificis FUB2 i FUB3 d’UManresa – FUB es cobriran amb l’energia que generaran les 150 plaques fotovoltaiques que s’han posat en funcionament aquest mes de maig a la coberta de l’edifici FUB2. Aquestes plaques se sumen a les 303 que actualment ja abasteixen d’energia els edificis FUB1 i la Clínica Universitària i fan evident l’aposta d’UManresa per la generació d’energia procedent de fonts renovables. 

La instal·lació d’aquestes 150 plaques fotovoltaiques ha suposat una inversió de 71.500 euros. De 70 kwh de potència, la instal·lació permetrà una producció anual d’energia de 61.000 kw, fet que permetrà cobrir el 32% de les necessitats dels dos edificis.

Segona intervenció en poc més d’un any

Va ser el mes de març de l’any 2021 quan es van posar en marxa les primeres plaques fotovoltaiques sobre la coberta de l’edifici FUB1. En aquella ocasió es va fer una inversió de 95.000 euros. La instal·lació ha permès subministrar el 26% de l’energia consumida per aquest edifici i per la Clínica Universitària i ha suposat un estalvi anual en emissions de C02 d’unes 44 tones, aproximadament.  


 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte