Vés al contingut

Notícies

Imagen

Alumnes que fan les proves de selectivitat a UManresa

235 persones fan la prova de selectivitat a UManresa

235 persones s’examinen des d’avui fins divendres de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU), coneguda com a selectivitat, a les instal·lacions d’UManresa. Un any més, la Universitat acull un dels cinc tribunals de les proves que hi ha a la ciutat de Manresa. Les persones que s’examinen són dels instituts FEDAC Manresa, Escola Xarxa de Berga, l’Institut de Sant Vicenç de Castellet, Institut Francesc Ribalta de Solsona, Institut Alt Berguedà de Bagà, l’Institut Miquel Bosch i Jover d’Artés i de La Salle Manresa.

Les proves es desenvoluparan durant tres dies. La selectivitat s’ha iniciat a les 9 del matí amb la prova de llengua i literatura castellanes i al llarg d’aquest matí es fan també les de llengua estrangera. Aquesta tarda es faran els exàmens d’anàlisi musical, ciències de la terra, ciències del medi ambient, cultura audiovisual, física i geografia.

El segon dia es faran les proves d’història, dibuix artístic, llatí, matemàtiques dibuix tècnic, història de l’art, història de la filosofia, literatura castellana i química. Finalment, el tercer dia, els joves faran els exàmens corresponents a les assignatures de llengua catalana i literatura, electrotècnia, fonaments de les arts, grec, matemàtiques aplicades a les ciències socials, biologia, disseny, economia de l’empresa, literatura catalana i tecnologia industrial. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte