Vés al contingut

Notícies

Imagen

Una de les sessions de l'Escola d'Estiu 2023 d'UManresa

80 persones aprofiten l’Escola d’Estiu del Bages d’UManresa per aprofundir en la literatura i en el treball de les emocions

Una vuitantena de docents de totes les etapes educatives van participar entre el 10 i el 13 de juliol en l’Escola d’Estiu del Bages organitzada pel Centre d’Innovació i Formació en Educació (CIFE) d’UManresa. Aquesta edició de l’Escola d’Estiu s’ha centrat en el treball de les emocions en l’àmbit educatiu i en la literatura infantil i juvenil. A banda de l’alta participació d’aquests docents, d’aquesta edició també en destaquen el nivell del professorat que ha impartit les diferents sessions, entre les quals han destacat la pedagoga i escriptora Eva Bach i la periodista i escriptora i guanyadora del darrer premi Josep Pla amb la novel·la “La llei de l’hivern”, Gemma Ventura. 

Els dos eixos temàtics d’aquesta edició de l’Escola d’Estiu del Bages estan directament relacionats amb l’activitat que desenvolupa la Universitat. D’una banda, el Postgrau en Educació Emocional: escola, família i societat, que dirigeixen Eva Bach i Aloma Cuiné. De fet, les persones que han participat en l’Escola d’Estiu que facin el postgrau podran convalidar-se aquestes sessions com a hores formatives. El segon dels eixos temàtics del programa, el vinculat a la literatura, s’emmarca en el compromís i la tasca de dignificació i divulgació de la literatura infantil i juvenil i de promoció de la lectura a les primeres etapes educatives, que impulsa el Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy, ubicat a l’edifici FUB4.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte