Vés al contingut

CIFE

Imagen

formació en educació

Centre d'Innovació i Formació en Educació

Formació per al professorat d’educació infantil, primària i secundària

El CIFE UManresa és la seu del centre d’innovació educativa i de formació del professorat i altres professionals de l’educació de la UVic-UCC a la capital del Bages. impulsa programes de formació permanent per al professorat de les diferents etapes educatives (infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional), assessoraments singularitzats per a escoles i instituts, així com l’organització de conferències, taules de debat i jornades a l’entorn del fet educatiu.

Formació de professorat

Programem activitats de formació permanent adreçades a professorat d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional, amb actuacions reconegudes pel Departament d'Educació dins del pla de formació del professorat.

Innovació docent

Impulsem la innovació docent en la tasca educativa dels centres escolars. També fem suport als grups de recerca en innovació educativa i docent.

Plans de formació de zona

El CIFE UManresa participa, d’acord amb els Serveis Territorials del Departament d’Educació a la Catalunya Central, en l’elaboració i execució dels Plans de Formació de Zona del nostre àmbit territorial.

Camps d'especialització

Disseny d'espais de ciència, en la línia del treball que fa temps que duu a terme l'equip docent del grau de Mestre d'Educació Infantil.

La simulació com a metodologia d'aprenentatge, un àmbit en el qual la FUB, com a campus Manresa de la UVic-UCC, és un centre de referència al conjunt de l'estat.

Les Ciències de la Salut i la seva relació amb l'educació, en aspectes com ara la salut del docent, la promoció d'hàbits saludables a l'escola, etc., amb voluntat d'aprofitar el coneixement que concentra la Facultat de Ciències de la Salut de la universitat i posar-la al servei dels centres educatius.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 96 04
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte