Vés al contingut

Notícies

Imagen

Jornades de presentació del funcionament de xarxes business angels a UManresa

Convocat l’acte de constitució d’un grup de Business Angels d’àmbit comarcal

Les instal·lacions d’UManresa acolliran el proper dijous, 14 d’octubre, l'acte de constitució d'un grup de Business Angels que funcionarà en l'àmbit de Manresa i comarca. Aquest grup neix en el marc del projecte PECT BAGESS, una iniciativa d'agenda compartida entre institucions públiques, empreses, centres de recerca i assistencials i societat, al voltant de la competitivitat i especialització territorial en salut i social.

Durant l'acte es presentarà l'estructura del grup i el full de ruta i es farà la formalització oficiosa del grup. L'acte inclourà la intervenció de Christophe Bonneton, business angel i assessor d'empreses health-tech, i una conferència de Pere Condom-Vilà, Research&Technology Transfer a la Universitat de Girona.

Aquesta és una iniciativa conjunta de l' Ajuntament de Manresa, la Cambra de Comerç de Manresa i UManresa-FUB i compta amb la col·laboració d' Arfe Arderiu Consultors, Busquet Economistes Auditors, Cervera i Gonfaus Associats, Gros Monserrat, Assessoria Gestoria Puigdellívol i Sensus Consultoria Jurídica i empresarial SL

Per assistir-hi cal inscriure's en aquest enllaç

  • empresa
  • ADE
  • iniciativa empresarial
  • innovació
  • PECT Bagess

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte