Vés al contingut

Notícies

Imagen

Una de les comunicacions orals d'UManresa al Congrés de la Sociedad Española de Epidemiología

Àmplia representació d’UManresa a la Reunió Anual de la Societat Espanyola d’Epidemiologia

Set integrants del Departament d’Epidemiologia de les Ciències Socials i de la Salut (DEMeSS) d’UManresa han participat entre el 5 i el 8 de setembre a Porto (Portugal) en la XLI Reunió Anual de la Sociedad Española de Epidemiología, que ha coincidit amb al XVIII Congrés de l’Associaçao Portuguesa de Epidemiologia. El lema d’aquesta edició era “Epidemiologia per construir el futur”.

La presència de persones d’UManresa en aquest esdeveniment ha consistit en la presentació de set comunicacions orals i un pòster. Consum d’alcohol i de substàncies, sexe i identitat de gènere i abusos sexuals infantils són alguns dels temes que han centrat aquestes aportacions.

Concretament s’hi han presentat les comunicacions titulades “Prevalencia de drunkorexia y factores asociados en adolescentes de 12 a 19 años de la Catalunya Central” (Aina Lafon), “Sexo e identidad de género en las desigualdades en salud en adolescentes” (Gemma Drou), “Estado de animo en contexto de la Covid-19 en adolescentes escolarizados en la Catalunya Central” (Helena González), “Influencia de los abusos sexuales infantiles en los comportamientos adicticos en la etapa universitària” (Ester Teixidó), “Prevalencia de dolor lumbar persistente y factores asociados en personas cuidadoras profesionales geriátricas” (Mireia Campoy), “Cambios en el consumo de sustancias en adolescentes de la Catalunya Central antes y después de la pandemia por la COVID-19” (Judit Rogés) i “Policonsumo de sustancias y factores asociados en jóvenes escolarizados de 12 a 19 años” (Albert Espelt). Les aportacions de persones vinculades a UManresa s’han completat amb la presentació del pòster d’Ester Colillas “Barreras y facilitadores para realitzar un consumo de alcohol 0 utilizando el Concept mapping”.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte