Vés al contingut

Notícies

Imagen

Daniel Concepción director de sucursal de Catalana Occidente a Manresa, amb la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Mireia Torralba, el director general de la FUBages, Valentí Martínez, i la degana de la Facultat de Ciències Socials, Sílvia Mas

Assegurances Catalana Occident renova el compromís amb la recerca dotant un dels Premis UManresa

Assegurances Catalana Occident i UManresa – Fundació Universitària del Bages han signat el conveni segons el qual la companyia manté  una aportació econòmica per patrocinar un dels Premis UManresa a treballs de recerca de Batxillerat. Com en anteriors edicions, l’aportació econòmica de l’asseguradora reconeixerà els millors treballs de recerca de temes de l’àmbit de les ciències de la Salut. L’aportació  és de 1.000 euros, dels quals 700 es destinaran al primer premi i 300 a un accèssit. La renovació del conveni de patrocini l’han signat Luís Estrella de Delàs, en representació de Assegurances Catalana Occident, i Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages. A l’acte hi ha assistit Daniel Concepción, director de sucursal de la companyia a Manresa.

UManresa ha convocat la vint-i-unena edició dels Premis de Recerca de Batxillerat. La convocatòria s’adreça a estudiants de segon curs de Batxillerat i té com a finalitat reconèixer l’esforç d’investigació i recerca que fan aquests joves estudiants, així com l’acompanyament que reben per part dels centres i els tutors. A més de la modalitat de Ciències de la Salut, els premis també reconeixeran treballs de recerca del món de l’economia i l’empresa i de l’àmbit de l’educació. El termini de presentació de treballs està obert fins al 15 d’abril de 2022.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte