Vés al contingut

Notícies

Imagen

Alumnat del Campus Professional UManresa

El Campus Professional UManresa impartirà un nou CFGS en Comerç Internacional enfocat a la formació en e-comerç

El Campus Professional UManresa incorporarà el curs 2022-2023 un nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional focalitzat en e-comerç. El nou cicle formatiu està orientat a formar persones que es vulguin especialitzar en comerç internacional tenint en compte la nova realitat del sector i la seva digitalització. L’alumnat d’aquest cicle adquirirà coneixements a través de metodologies innovadores: de fet, el fil conductor de la formació serà la creació i gestió d’un e-comerç real. També s’utilitzaran la metodologia de la simulació i el treball per projectes. Entre altres novetats, el pla també inclou una assignatura de llengua xinesa tenint en compte que la Xina és un dels països amb el qual hauran d’interactuar les persones que es dediquin al comerç internacional. Actualment aquest cicle formatiu no s’imparteix a la comarca del Bages.

Un dels avantatges de fer aquest cicle formatiu a UManresa és que algunes de les activitats es desenvoluparan conjuntament amb alumnat del Grau en Administració i Direcció d’Empreses de la Facultat de Ciències Socials de Manresa.  A més, el nou cicle ofereix pràctiques en empreses que operen en entorns de negoci internacionals i orientació professional per a la inserció laboral i també sobre la possibilitat de continuar formant-se i especialitzant-se en l’àmbit universitari. Tot el professorat que impartirà el cicle són professionals qualificats i estretament connectats amb la pràctica.

Formació per interactuar en un mercat comercial internacional

El CFGS de Comerç Internacional, que s’impartirà en horari de tarda, formarà persones capacitades per planificar i gestionar processos d’importació, pagaments i mitjans de transport internacional. També rebran formació sobre negociació en un entorn multinacional. El principal repte que tindrà l’alumnat del cicle serà la posada en marxa d’un negoci online que sigui capaç d’operar en un mercat global. 

Tres cicles formatius consolidats i 118 estudiants

El Campus Professional està pendent que el Departament d’Educació de la Generalitat aprovi la sol·licitud d’aquest nou cicle, que serà el quart que s’impartirà a UManresa en el marc de l’impuls que la Fundació Universitària del Bages, com a campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, vol donar a la Formació Professional i a la seva vinculació amb la Universitat. Serà la segona titulació de Formació Professional de l’àmbit de l’economia i l’empresa, una de les tres àrees d’expertesa de la Universitat juntament amb les ciències de la salut i l’educació. 

El Campus Professional UManresa es va posar en funcionament l’any 2015 amb el primer CFGS que s’hi va impartir, el de Tècnic en Pròtesis Dentals. El curs 2028-2019 s’hi van incorporar dos nous cicles: un de Tècnic en Educació Infantil i un altre d’Administració i Finances, impartit conjuntament amb Joviat FP Integrada. Actualment, al Campus Professional hi estudien 118 persones.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte