Vés al contingut

Campus Professional UManresa

Imagen

alumna umanresa

Campus Professional
La Formació Professional
a la universitat

El Campus Professional UManresa es troba a la zona universitària de la ciutat, amb la qual comparteix instal·lacions i recursos. La seva ubicació al centre de Catalunya, en una àrea ben comunicada amb transport públic i accessos viaris ràpids i pràctics, el fa molt accessible i és per això que compta amb estudiants d'arreu del país.

  • A 40 minuts de Barcelona
  • A una hora i quart de Lleida, Girona o Puigcerdà
  • A mitja hora d'Igualada
  • A tres quarts d'hora de Vilafranca del Penedès
  • A una hora i mitja de Reus i Tarragona
  • A una hora i tres quarts d'Andorra

Les classes es fan en grups reduïts per a una formació personalitzada i amb professorat molt qualificat i estretament connectat amb la pràctica professional. Les instal·lacions són àmplies i estan ben equipades.

Els estudis tenen l'opció de formació dual a l’empresa i una clara orientació professional, tant per a la inserció laboral com per donar continuïtat als estudis, especialment en l’àmbit universitari. Accés a programes de mobilitat internacional.

 

 

La formació dual assegura la connexió dels estudis amb el mercat laboral

La formació en alternança amb formació dual combina el temps de formació en el centre educatiu i el temps d’activitat dels alumnes a l’empresa.

L’estada a l’empresa es pot fer a través d’un contracte laboral o bé d’una beca formativa, en funció de les característiques de l’alumne i/o de les necessitats de l’empresa.

La incorporació de l’empresa als estudis facilita la connexió dels aprenentatges amb la realitat professional i facilita la futura inserció laboral dels estudiants.

Cicles Formatius de Grau Superior

Imagen

eduqatia

Política de la Qualitat

Al Campus Professional UManresa estem compromesos en la millora continuada de tots els nostres processos de treball, amb l’objectiu final d’aconseguir la màxima satisfacció del nostre alumnat.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av Bases de Manresa, 1 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 73 88
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 8 a 15h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte