Vés al contingut

Notícies

Imagen

Aida Camps amb els participants en el taller que va oferir a Concepción

La responsable del CISARC d’UManresa, Aida Camps, participa en dos esdeveniments internacionals de simulació a Xile i als EUA

La responsable del Centre d’Innovació en Simulació (CISARC) d’UManresa, Aida Camps, participa durant aquest mes de gener en dos dels principals esdeveniments internacionals de l’àmbit de la simulació. 

Camps, que a banda de responsable del CISARC presideix la Sociedad Española de Simulación y Seguridad del Paciente (SESSEP), ha participat entre el 17 i el 19 de gener, al Congrés iberoamericà d’Educació en Ciències de la Salut que s’ha celebrat a la ciutat xilena de Concepción, organitzat per la Universitat d’aquesta localitat. Un dels temes que s’han tractat durant el Congrés ha estat la simulació clínica, un dels àmbits d’expertesa del CISARC. La responsable del CISARC ha estat una de les principals ponents d’aquest congrés i a més d’impartir-hi una conferència hi ha ofert un taller titulat “Toolkit del educador de simulación en la Generación de simulación interprofessional”, un taller elaborat a partir de l’experiència interprofessional entre estudiantat de Medicina i Infermeria que s’ha dut a terme al CISARC. 

Després de participar en aquest esdeveniment de simulació internacional, fins al dia 25 de gener, Aida Camps assisteix a l’International Meeting on Simulation in Healthcare, que se celebra a Orlando sota l’organització de la Society for Simulation in Healthcare. Aquest és un dels esdeveniments més importants de l’àmbit de la simulació que se celebren arreu del món. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte