Vés al contingut

Notícies

Imagen

El director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez Espinosa, i la presidenta de Manresa Club Bàsquet Femení, Nina Pont Arnaiz, durant la signatura del conveni

UManresa – FUB es converteix en entitat col·laboradora del Manresa Club Bàsquet Femení

La Fundació Universitària del Bages – UManresa ha signat un conveni amb Manresa Club Bàsquet Femení com a entitat col·laboradora. La signatura de l’acord l’han fet aquest dilluns, 20 de desembre, la presidenta de l’entitat esportiva, Nina Pont Arnaiz, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martinez Espinosa. D’aquesta manera, la Universitat se suma a les activitats de foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en la modalitat de bàsquet que impulsa l’entitat. 

El conveni, d’un any de durada, inclou, entre d’altres acords, que els professionals de Podologia de la Clínica Universitària puguin fer un nombre determinat d’exploracions biomecàniques a jugadores del club que així ho requereixin. També està prevista una aportació econòmica al club. De la seva banda, les jugadores de l’equip Júnior U18 del club lluiran el logotip de la Universitat a la samarreta de joc.

El Club Bàsquet Femení se suma així al llistat d’entitats esportives locals que reben el suport de la Universitat. En aquests moments, la institució dona suport al FC Pirinaica, el Club Gimnàstic Manresa, al Club Bàsquet Artés, el Manresa Fubtbol Sala, el Centre d’Esports Manresa, el Club de Bàsquet Castellet, el Club de Rugby Manresa, el Bàsquet Manresa, el Club Atlètic Manresa, al Pavelló del Paidós i a Tot Pàdel de Castellgalí. A més d’aquests ajuts, UManresa també ha fet suport a esdeveniments esportius, com el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Manresa o el partit de waterpolo que va enfrontar les seleccions femenines de Catalunya i dels EUA.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte