Vés al contingut

Notícies

Imagen

Estel·la Ramírez Baraldés durant la defensa de la tesi doctoral

Cum Laude per a la tesi d’Estel·la Ramírez sobre les interaccions entre professorat i estudiantat en les sessions de simulació

La professora del grau en Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC, Estel·la Ramírez Baraldés, ha obtingut una qualificació d’Excel·lent Cum Laude per la seva tesi doctoral titulada “Interacciones discursivas entre el profesorado y el alumnado durante sesiones de simulación clínica en Enfermería: procesos de acoplamiento dinámico y sintonización cognitiva”. Baraldés va defensar la tesi el passat 3 de maig, al Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona.

La tesi conclou que el diàleg entre professorat i estudiantat durant les sessions de simulació clínica és determinant per a un procés reflexiu d’èxit sempre i quan es desenvolupi en un clima emocional i psicològic segur. En la tesi, Ramírez conclou que perquè existeixi sintonització la resposta del facilitador ha de proporcionar claredat de conceptes, pautes d’actuació, reafirmar coneixement i generar reflexió a l’alumnat.

  • infermeria
  • simulació
  • tesi doctoral

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte