Vés al contingut

Notícies

Imagen

conveni donació puigdellívol

La família Puigdellívol fa una donació a UManresa que es destinarà a beques, a recerca i a un projecte per acostar l’economia a alumnat de Batxillerat i de CFGS

La família Puigdellívol ha signat un conveni amb la Fundació Universitària del Bages – UManresa a través del qual fa una donació econòmica en memòria de Josep Maria Puigdellívol, fundador de l’assessoria que duu el seu cognom. L’aportació de la família es destinarà a tres àmbits diferents: el desenvolupament de la recerca en l’àmbit de l’empresa, beques a estudiants i a la posada en marxa de “Tribuna jove”, una iniciativa adreçada a divulgar qüestions relacionades amb l’economia amb valors entre l’alumnat de Batxillerat i de CFGS del territori de la Catalunya Central.

“Tribuna jove” neix com una proposta adreçada principalment a alumnat que estudia economia durant el Batxillerat i a tots aquells estudiants de CFGS que tenen relació amb el món de la gestió empresarial. L’objectiu és generar un espai de reflexió i aprenentatge entre gent jove, divulgar pràctiques professionals basades en l’ètica i els valors i fer-ho a través d’experiències formatives innovadores que contribueixin a transformar la seva mirada econòmica i social. Al mateix temps s’elaboraran materials perquè els docents puguin treballar a l’aula partint de propostes acadèmiques rigoroses que serveixin com a inspiració i activitats d’aprenentatge experiencial. En aquest sentit, “Tribuna jove” inclourà activitats com conferències, debats, simulacions de casos reals i jocs. Es tracta de pal·liar la mancança d’espais de trobada i reflexió a l’entorn de l’economia, el lideratge i l’emprenedoria entre la gent jove. Al mateix temps es planteja el lliurament d’un reconeixement a instituts, centres o persones amb valors.
 

  • institucional
  • economia
  • Tribuna jove
  • donació

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte