Vés al contingut

Notícies

Imagen

Una de les activitats del Campus Professional UManresa

El 78% de les persones que treballen després de completar un CFGS al Campus Professional UManresa han trobat la feina a través dels estudis

L’accés al món laboral és un dels punts forts del Campus Professional UManresa. Així ho constaten les dades de la darrera enquesta d’Inserció Laboral que s’ha fet entre les 38 persones que el curs 2021-2022 es van titular en els CFGS de Pròtesis Dentals, Administració i Finances i Educació Infantil. Ho demostra una de les dades recollides, segons la qual el 78% de les persones que han completat la formació de CFGS al Campus Professional UManresa i que estan treballant, han trobat feina a través dels estudis.

Altres dades destacades de l’enquesta, que va respondre un 79% de les persones titulades d’aquesta promoció, són que de cada deu estudiants que completen un CFGS al Campus Professional, la meitat continuen estudiant, i que set de cada deu treballen. De la promoció 21-22, un 43,3% treballen, un 30% compaginen feina i estudis, un 20 % només estudien i només una de les persones enquestades estava en procés de recerca de feina.

Les dades d’inserció de l’anterior promoció, la del 2020-2021, estaven per sobre de la mitjana catalana, amb una inserció laboral del 68,17%,Les dades formen part de l’Estudi anual sobre la inserció laboral dels graduats d’ensenyaments professionals que va publicar el Departament d’Educació i el Consell General de les Cambres de Comerç. 

El Campus Professional UManresa imparteix els CFGS de Pròtesis Dentals, Educació Infantil, Administració i Finances i de Comerç Internacional.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte