Vés al contingut

Notícies

Imagen

estudiants intercanvi

UManresa rep quatre estudiants xilenes que faran el darrer curs d’Infermeria a Manresa

Quatre estudiants xilenes del darrer curs d’infermeria procedents de la Universitat de Valparaiso inicien aquest divendres una estada internacional a UManresa per completar la seva formació. El responsable dels intercanvis internacionals del Grau en Infermeria, Daniel Garcia, ha rebut les estudiants xilenes i els ha fet una visita guiada a les instal·lacions universitàries. 

L’estada de les futures infermeres a UManresa s’emmarca en el conveni entre les dues universitats, que es va iniciar just abans de la pandèmia i que ha impedit que en els dos darrers anys estudiants d’aquest país hagin pogut fer l’estada de pràctiques a Manresa. Durant la seva estada a Catalunya, que s’allargarà fins al mes de febrer, aquestes estudiants completaran la seva formació en centres de pràctiques d’Althaia, Xarxa Assistencial Universitària. Dues estudiants autòctones del grau en Infermeria els faran de mentores i els faran l’acompanyament per ajudar-les a adaptar-se al nou entorn.

En el cas del grau en Infermeria, enguany UManresa rebrà 9 estudiants internacionals. A més de les estudiants xilenes, també en vindran de la universitat de Leuven (Bèlgica). Paral·lelament, sis estudiants del grau de la Universitat faran estades internacionals a l’estranger i en altres universitats espanyoles, concretament a Valparaiso, Leuven, Granada i Navarra.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte