Vés al contingut

Notícies

Imagen

Irene Tort Cots durant la defensa de la tesi doctoral

Excel·lent cum laude per a la tesi d’Irene Tort Cots sobre la interacció oral en l’aprenentatge d’anglès en adults

La professora de Grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Irene Tort Cots, ha obtingut una qualificació d’Excel·lent Cum Laude per la seva tesi doctoral titulada “La interacció oral en l’ensenyament i aprenentatge de l’anglès en el marc de la formació d’adults: estudis de cas a través de les creences”. Tort va defensar la tesi el passat 9 de noviembre, al Departament d'Educació Lingüística, Científica i Matemàtica de la Universitat de Barcelona (UB).

La tesi vol construir un espai de reflexió per poder prendre consciència de la importància i l’impacte que tenen les creences construïdes sobre la interacció oral per part del professorat d’anglès en el marc de la formació d’adults. L’estudi conclou que la trajectòria d’aprenentatge i les representacions que els docents tenen en relació amb la interacció oral tenen un impacte clau en com es configura metodològicament la pràctica docent del dia a dia a l’aula. D’aquesta manera es  vol contribuir a la pràctica reflexiva per mobilitzar creences i promoure la millora de la formació del futur professorat.

A més d’impartir classes al Grau en Mestre d’Educació Infantil, Irene Tort també imparteix docència als graus en Podologia i Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte