Vés al contingut

Notícies

Imagen

Fira d'Experimentació reduïda a l'Escola Bages

Infants de l’Escola Bages han gaudit d’una Fira d’Experimentació reduïda i adaptada a la situació pandèmica

Infants de l’Escola Bages de Manresa han gaudit aquest dimarts de les propostes de ciència i experimentació elaborades per alumnat de quart curs del Grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. Aquest ha estat el segon any que, a causa de la situació pandèmica, la Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys no s’ha pogut celebrar en el seu format habitual al Museu de la Tècnica. No obstant això, s’ha buscat la manera de posar a prova amb infants les propostes elaborades per l’alumnat de l’assignatura Didàctica de Coneixement del Medi.

En total, a la Fira s’hi ha presentat vuit propostes de ciència i experimentació de temes diversos. S’ha desenvolupat al pati del centre, a l’aire lliure, i dividint els infants en dos grups. Segons la directora del grau, Montserrat Pedreira, “observar la interacció dels infants amb les propostes és bàsica per a l’alumnat, que ha de comprovar si la proposta d’experimentació i ciència que han plantejat compleix l’objectiu que s’havien marcat”. 

L’any 2019 va ser el darrer que es va celebrar la Fira d’Experimentació en el format habitual al Museu de la Tècnica de Manresa. Fins ara se n’han celebrat nou edicions. Es tracta d’una activitat oberta a la ciutat en la qual els estudiants d’Educació Infantil poden posar a prova les propostes de ciència i experimentació que creen. La proposta, totalment arrelada al calendari d’activitats familiars de la ciutat, aplegava uns 250 infants i les seves famílies. 
 

  • educació
  • educació infantil
  • experimentació
  • Fira experimentació

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte