Vés al contingut

Notícies

Imagen

La darrera edició de la Fira d'Experimentació va ser una versió reduïda a l'escola Bages

Torna la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys d’UManresa que es farà per primera vegada a l’edifici UEducació

L’edifici UEducació d’UManresa acollirà el proper dissabte, 17 de desembre, una  nova edició de la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys. Serà la primera vegada que aquest esdeveniment se celebra al nou edifici que centralitza tots els serveis i estudis de l’àmbit de l’educació d’UManresa. Serà l’onzena edició d’aquest esdeveniment que permet a les estudiants de l’assignatura Didàctica de Coneixement del Medi posar a prova les propostes d’experimentació i ciència que han elaborat. La desena edició de la Fira es va fer de manera restringida a l’Escola Bages per adaptar-se a la situació pandèmica. La darrera edició que es va fer amb normalitat al Museu de l’Aigua i el Tèxtil, la de l’any 2019, va aplegar 250 infants. 

Una fira reduïda i a la seva casa natural 

Enguany, els estudis d’Educació Infantil d’UManresa han apostat per una Fira més reduïda, de la qual se’n podran beneficiar només 70 nens i nenes, en dos torns: el primer de les 10 h a les 11.30 h i el segon de les 11.45 h a les 13.15 h. Segons la directora del grau en Mestre d’Educació Infantil, Montserrat Pedreira, “amb aquest redimensionament volem permetre que els infants s’acostin a les noves propostes elaborades per les estudiants i que les posin a prova sense aglomeracions i podent dedicar-hi més temps”. A més, explica Pedreira, fer-ho al nou edifici ens permet complementar les propostes amb les activitats que ja hi ha habitualment al Lab 0_6. Per a les estudiants també tindrà l’avantatge de poder documentar i avaluar millor la resposta dels infants als diferents reptes de ciència que han dissenyat.  

Més de 10 anys acostant la ciència a la infància 

Amb la Fira d’Experimentació, UManresa ofereix cada any una activitat de qualitat, oberta a la ciutadania i adreçada al públic familiar. Al mateix temps contribueix a dinamitzar el món educatiu del territori i permet que l’estudiantat del grau en Mestre d’Educació Infantil posi a prova les propostes que elabora en l’assignatura Didàctica de Coneixement del Medi. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte