Vés al contingut

Notícies

Imagen

Captura de pantalla de la game movie d'UManresa

UManresa crea una game movie que planteja reptes al mateix temps que mostra instal·lacions i explica la metodologia de la Universitat

10 reptes que cal resoldre en poc més de 10 minuts. Això és el que planteja la game movie que ha produït UManresa amb l’objectiu d’explicar tant la seva metodologia docent com per mostrar les instal·lacions de la Universitat a futurs possibles estudiants d’una manera divertida i estimulant. Amb el títol “El repte d’UManresa: equivocar-se té premi: aprendre”, l’actriu Gina Gonfaus fa de guia en un recorregut pels diversos edificis universitaris explicant els principals elements diferencials d’estudiar a UManresa i plantejant diferents reptes i enigmes que cal resoldre. Tots els enigmes i preguntes que formen part del joc tenen resposta en les imatges i les accions que succeeixen en el vídeo i requereixen bones dots d’atenció i observació. 

El joc posa en valor els espais oberts del campus Manresa, així com la dotació tecnològica i la singularitat d’espais i edificis creats específicament per afavorir l’aprenentatge del seu l’estudiantat, com la Clínica Universitària, el Centre d’Innovació en Simulació, el Lab 0_6 o les instal·lacions de la FUB3 per als estudis del grau en Fisioteràpia. Alhora, les explicacions de l’actriu serveixen per posar de relleu la metodologia docent pròpia, basada en l’aprendre fent i sentint i en la incorporació de la simulació de manera transversal a tots els estudis de la Universitat. Altres elements que destaca la game movie són els grups reduïts, el Servei d’Idiomes, l’elevat nivell d’inserció laboral dels titulats a UManresa i la política de beques, entre d’altres. 

Un producte innovador fet amb empreses i professionals del territori

Tant la concepció de la game movie com la seva producció i enregistrament són de kilòmetre zero. El disseny de la proposta ha anat a càrrec de Cocolisto, una empresa especialitzada en la creació de jocs intel·ligents per a empreses i esdeveniments. L’enregistrament i edició del vídeo també ha anat a càrrec d’una empresa del territori, la productora Mercat de Valors Films. Al mateix temps, la guia del joc és la cantant i actriu manresana Gina Gonfaus i tots els extres que hi apareixen són estudiantat, membres de l’equip docent i personal de la Universitat. 

 

  • orientació universitària
  • institucional
  • futurs estudiants

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte