Vés al contingut

Notícies

Imagen

Griselda González-Caminal

Griselda González-Caminal, escollida presidenta de la junta de l’assemblea general de l’European Network of Physiotherapy in Higher Education

La professora del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC i coordinadora del programa de Simulació del Grau en Medicina, Griselda González-Caminal, ha estat escollida presidenta de la junta de l’assemblea general de l’European Network of Physiotherapy in Higher Education (ENPHE). L’elecció es va fer durant el darrer congrés de l’organització, que es va celebrar del 14 a 16 d’octubre al Karolinska Institutet a Stokcholm (Suècia).

ENPHE és una organització enfocada a construir una xarxa internacional d’escoles i institucions de fisioteràpia a nivell superior i a desenvolupar programes educatius comuns i de màxima qualitat. El campus Manresa forma part d’aquesta institució des de fa més de 12 anys i hi ha col·laborat activament. Els resultats de les eleccions culminen amb una validació de la tasca desenvolupada per aquesta docent, que ha estat facilitadora del grup de treball “Facilitation of Learning” des de l’any 2017 fins a l’actualitat. Al llarg d’aquest període, ha impulsat tasques vinculades a projectes internacionals sobre raonament clínic i virtualitat, així com paquets formatius per a la millora docent i l’anàlisi sobre estratègies educatives a nivell europeu.

 

  • fisioterapia
  • simulació
  • CISARC
  • internacional

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte