Vés al contingut

Notícies

Imagen

Un moment de la I Jornada Nacional de Didàctica de les Ciències Experimentals en Educació Infantil a UManresa

Una quarantena de persones es troben a UManresa per impulsar la didàctica de les ciències experimentals a l’etapa infantil

Amb el lema “Construint el model de formació inicial en ciències en Educació Infantil”, el campus Manresa de la UVic-UCC ha acollit el passat cap de setmana la I Jornada Nacional de Didàctica de les Ciències Experimentals en Educació Infantil. Una quarantena de persones, preocupades per la formació que reben en aquest àmbit els futurs professionals de l’educació, s’han trobat a les instal·lacions d’UManresa per participar en aquesta primera experiència, coorganitzada des del Grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa i la Universitat de València, amb la col·laboració de l’Asociación Española de Profesores e Investigadores en Didáctica de las Ciencias Experimentales (APICE).

L’objectiu d’aquesta I Jornada era contribuir a la definició del model de docent d’Educació Infantil que requereix la societat del segle XXI en relació amb les ciències i el repte que això planteja, construint una comunitat pedagògic-científica específica i especialitzada en aquest àmbit. La quarantena de persones que hi han participat són docents i investigadors relacionats amb la didàctica de les ciències experimentals en Educació Infantil, la majoria vinculats a universitats que imparteixen formació a futurs professionals de l’educació.

A més de participar en les diferents activitats i tallers col·laboratius, els assistents a la Jornada van poder conèixer i visitar el Lab 0-6 d’UManresa, el Centre per al descobriment, investigació i documentació per a l’Educació Científica a les primeres edats.

La degana de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Sílvia Mas Sañé, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents. Mas va expressar la seva satisfacció per l’interès que havia generat la trobada i va convidar totes les persones a conèixer el nou projecte de la Universitat, el nou edifici FUB 4 – Educació que aglutinarà, a més del Lab 0-6, tots els estudis, serveis i la recerca de l’àmbit de l’educació vinculada al campus Manresa de la UVic-UCC, a més d’una llar d’infants que gestionarà la Universitat.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte