Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa

La nova promoció del grau en Infermeria d’UManresa es troba amb exalumnes i representants del Col·legi d’Infermeria

Els estudis de Grau en Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC han celebrat un any més la jornada de final d’estudis. Una jornada adreçada a l’alumnat que s’ha graduat amb l’objectiu de facilitar-los informació sobre el desenvolupament i la inserció laboral un cop acabats els estudis.

La jornada, que es va desenvolupar a les instal·lacions de la FUB2, es va iniciar amb una conferència sobre “La inserció laboral i professional dels graduats en Infermeria”, que fa anar a càrrec d’Isabel Quintana, infermera i responsable de l’àrea d’Atenció Col·legial del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Com és habitual, l’acte va comptar amb la participació de persones que ja estan en actiu i que van estudiar a UManresa. En aquesta ocasió hi van prendre part Sandra Almendro, infermera que està a punt d’acabar l’especialitat com a llevadora, i Yessenia Martínez, que treballa a l’Hospital de Martorell. Totes dues van parlar de com ha estat la seva entrada al món professional i de quin és el plantejament que tenen pel que fa a la carrera professional.

La jornada es va tancar amb una conferència sobre formació continuada, sobre les especialitzacions, els motius per continuar estudiant i on trobar informació sobre aquet tipus de formació. Aquesta xerrada la va impartir la directora del grau en Infermeria, Carme Valiente Ballesteros.

  • infermeria
  • exalumnes
  • orientació professional

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte