Vés al contingut

Escola de Postgrau

Imagen

formació contínua

Màsters, postgraus, experts universitaris i cursos d'especialització

UManresa dona resposta amb una àmplia oferta de cursos, màsters, postgraus i experts universitaris a les necessitats de formació dels professionals qualificats per fer front a les demandes del món empresarial i el conjunt de la societat, més enllà dels estudis de grau.

En un entorn cada vegada més exigent i canviant, el coneixement ha esdevingut un factor decisiu d’adaptabilitat al món laboral. D’aquesta manera, la formació s’ha convertit en una activitat que es prolonga al llarg de tota la vida, ja sigui per actualitzar coneixements, adquirir un grau més elevat d’especialització o per gaudir de l’acte d’aprendre.

Pel que fa a les organitzacions, l’àrea de formació i el desenvolupament del talent adopta un nivell cada vegades més estratègic i és per això que UManresa es proposa impulsar propostes integrals i integradores, personalitzades i competencials que tinguin un doble impacte: per una banda, potenciar el compromís dels professionals en els seus objectius de millora continua i, per altra, afavorir una millora de l’excel·lència i la competitivitat en les empreses.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 73 48 (Salut) | 93 875 73 88 (Empresa) | 93 875 96 04 (Educació i USènior)
icon-email-dark
infofc@umanresa.cat (Salut i Empresa) | cife@umanresa.cat (Educació i USènior)
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte