Vés al contingut

Notícies

Imagen

Un alumne de pràctiques a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa

L’alumnat de quart de fisioteràpia s’incorpora al darrer període de pràctiques dels estudis

L’estudiantat de quart curs del Grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa s’ha incorporat aquest mes de febrer al darrer període de pràctiques dels estudis. A quart curs, aquestes estades de pràctiques s’allarguen durant 8 i 9 setmanes a cada semestre. La Facultat de Ciències de la Salut de Manresa té acords estables amb 73 centres de pràctiques, fet que permet als futurs fisioterapeutes escollir entre diferents serveis i especialitats i en diferents models sanitaris: clíniques privades, hospitals públics, mutualitats, residències, serveis sociosanitaris o escoles. Dins d’aquestes opcions, l’estudiantat pot triar fer les pràctiques en serveis especialitzats en musculoesquelètic, neurologia, pediatria, geriatria, escoles d’educació especial i uroginecologia. A més, a nivell internacional, poden optar per fer les pràctiques en un centre d’Itàlia referent en mètode Perfetti, un hospital de Gàmbia i també centres de França. 

Un gruix important de l’alumnat fa les pràctiques en centres de proximitat. Althaia és una de les institucions col·laboradores de pràctiques que rep un major nombre d’estudiants de fisioteràpia d’UManresa. Aquest curs hauran estat 126 persones les que hauran fet les pràctiques als serveis dels diferents centres que gestiona aquesta organització: l’Hospital de Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari i al CIMETIR. 

L’estudiantat de fisioteràpia comença les estades de pràctiques a segon curs. A segon curs, les estades són de només dues setmanes i són en centres i serveis de caràcter més generalista. És a partir de tercer curs que s’amplien les opcions i les especialitats i que s’allarguen els períodes de pràctiques a un mes de durada. 

 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte