Vés al contingut

Notícies

Imagen

Un estudiant treballant remotament

L’alumnat d’UManresa i de la Universitat Politècnica de Varsòvia va viure de manera molt similar l’ensenyament online durant la pandèmia

Malgrat les diferències culturals i les diferències en els sistemes educatius, els estudiants d’UManresa i estudiants de l’Escola de Negoci de la Universitat Politècnica de Varsòvia (Polònia) van viure de manera molt similar l’ensenyament online durant la pandèmia. Aquesta és la principal conclusió d’un estudi que ha fet la docent col·laboradora del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa i experta en e-learning, Renata Marciniak, en col·laboració amb la docent de la universitat polonesa, Grazyna Rembielak. L’estudi, titulat “Factors determining satisfaction with e-learning during the pandemic in the opinion of Polish and Spanish students: analysis of differences and similarities“, s’ha publicat recentment en la revista científica E-mentor, referent en el camp de l’educació superior online. 

L’article presenta els resultats de la investigació duta a terme per les dues docents amb l’objectiu d’identificar els factors que determinaven la seva satisfacció en relació amb l’aprenentatge online durant la pandèmia de COVID19 i al mateix temps establir les similituds i diferències entre les opinions dels estudiants d’UManresa i els estudiants de Varsovia. La recollida de dades d’aquesta percepció dels estudiants es va fer a través d’una enquesta online entre els estudiants d’UManresa i a través d’enquestes telefòniques als estudiants polonesos. 

Les dades demostren que els elements més ben valorats per l’estudiantat van ser l’accés permanent als materials didàctics, la qualitat de la plataforma virtual, l’organització de l’e-learning i el suport ofert per les universitats. Les diferències més importants s’han detectat en la percepció de la qualitat de les classes online, les estratègies d’avaluació de l’aprenentatge i les activitats didàctiques. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte