Vés al contingut

Notícies

Imagen

Professionals que han dissenyat el circuit d'atenció del TDL en pediatria

Logopedes d’UManresa col·laboren en la definició del circuit d’atenció pel diagnòstic i tractament d’infants amb TDL de la Catalunya Central

La coordinadora del Servei de Logopèdia de la Clínica Universitària, Ester Rodríguez, ha estat una de les integrants de l’equip de professionals que ha treballat en la definició del circuit d’atenció pel diagnòstic i tractament d’infants amb Trastorn de Desenvolupament del Llenguatge (TDL) de la Catalunya Central. L’equip que ha participat en l’elaboració d’aquest circuit estava integrat també per la logopeda del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CEDIAP), Eulàlia Noguera, per la cap del Centre de Salut Mental Infanto Juvenil de Manresa (CSMIJ), Laia Majó, i per dues persones del CREDA, el Servei de Suport als centres educatius en l’adaptació a les necessitats especials de l’alumnat amb greus dificultats d’audició, llenguatge i/o comunicació (CREDA), la logopeda i directora del servei, Jordina Fernàndez i la psicopedagoga del servei, Lourdes Albets. 

La proposta de circuit és resultat de mesos de treball d’aquestes professionals amb l’objectiu de millorar el recorregut de derivació, diagnòstic i tractament d’infants amb trastorn de desenvolupament del llenguatge. L’objectiu és establir quins agents realitzen el diagnòstic i abordar-ne el tractament de manera eficaç. La proposta s’ha presentat als equips de pediatria del territori de la Catalunya Central. El circuit es convertirà posteriorment en un protocol per als professionals tant de l’àmbit de la salut com de l’educació. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte